چکیده

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است. اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه  با خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی را ارزیابی می کند (HPH) کاهش قطر ذرات توزیع اندازه ذرات متوسط (PSD) را به عهده دارد و افزایش ثبات را بوجود می آورد نتایج رئولوژیکی مطابق (PSD) مشاهده شده است خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی توسط هرشل و بولکی مورد بررسی قرار گرفته و مدل حالت برنی پایدار  برای آن ارائه شد.

16500 تومان


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

همچنین مدلی از طرف فیگونی و ولت من که وابسته به زمان بودند نیز ارائه شد پارامترهای این معادله به عنوان تابع از فشار همگن مدل شده اند مدل های بدست آمده به صورت تجربی خوب توصیف شده و به مطالعات آینده در مورد محصول و توسعه روند کمک خواهند نمود.

کلمات کلیدی: خواص مواد غذایی، فشار بالای همگن، عدم جریان و تغییر شکل ماده ، ویسکوزیته


دانلود رایگان مقاله


عنوان انگلیسی مقاله: Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Time dependent and steady state shear
عنوان فارسی مقاله: ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی: وابسته به زمان و حالت برشی پایدار
دسته: 
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 25


ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.

16500 تومان


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید